Canvasdrukken


Inspirerende kunstdrukken voor uw muren

 
 

Voor onze kunstdrukken op canvas gebruiken wij alleen hoogwaardig canvas uit katoen van Hahnemühle dat aan de hoogste eisen van kleurnuancering, dieptescherpte, contrast en tekening voldoet.

De ruwe oppervlaktestructuur van ons katoenen canvas verleent onze kunstdrukken een tastbaar levendige materialiteit die woonruimtes in feelgood-oases verandert. Onze kunstdrukken kunnen op twee verschillende types canvas besteld worden en wat formaat en omlijsting betreft geheel volgens individuele wensen vervaardigd worden.

 

Onze canvasdrukken - kwaliteit zonder compromissen

 

Canvas UV matt 310g

Dit matte katoenen canvas kan in de druk een grote contrastomvang weergeven met intens donkere tinten, een fijne tekening en briljante kleuren. Door de structuur van het weefsel met zijn natuurlijke onregelmatigheden maakt dit hoogwaardige drukmedium reproducties van grote authenticiteit mogelijk.

Hahnemühle Leornardo Canvas 390g

Bij dit hoogwaardige canvas van Hahnemühle met een chique zijdeachtig glanzende vernis ondersteunt de speciale toplaag de optische intensiteit van de kleurweergave en helpt het oog om donkere en zwarte tinten te onderscheiden. Daarom is dit canvas bijzonder geschikt voor alle klassiekers van de clair-obscur-schilderkunst.


 
arrow