KLANTENINFORMATIE

 

verzendkosten en levertermijnen

Alle prijzen zijn in de EU inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting van 19 % (bij schilderijen 7%). De prijs van een schilderij of print bepaalt u op de bestelpagina door uw keuze van het gewenste formaat en de door u gekozen techniek resp. het gewenste drukmateriaal. Alle prijzen worden in het winkelmandje en op de rekening apart opgegeven en voor het verzenden van uw juridisch bindende bestelling duidelijk aan u meegedeeld.

De verzendkosten bedragen in Nederland 6,90 voor schilderijen of kunstdrukken zonder lijst resp. 10,90 voor ingelijste schilderijen of drukken evenals voor alle acryl- en dibondprints. Voor verzending naar Nederland gelden de volgende levertermijnen:

• Posters: vervaardiging en bezorging binnen 4 - 8 werkdagen
• Acryl- en dibonddrukken: bezorging binnen 4 - 8 werkdagen
• Canvasprints zonder lijst: bezorging binnen 4 - 8 werkdagen
• Ingelijste canvasprints: bezorging binnen 7 - 12 werkdagen
• Schilderijen (zonder lijst): bezorging binnen 14 - 28 werkdagen
• Schilderijen (ingelijst): bezorging binnen 21 - 32 werkdagen

Wij laten door verschillende besteldiensten en expeditiefirma’s bezorgen afhankelijk van het beeldformaat en de woonplaats van de adressaat. De verzendkosten en levertermijnen voor bestellingen uit het buitenland kunt u in onze verzendtabel nalezen.

Het artikel is bij verzending tot 500 Euro verzekerd.

 

Betaalmethoden

Wij bieden u volgende betaalmethoden aan:

• Overschrijving (vooruitbetaling)
• Creditcard met VISA, Mastercard of American Express
• Incasso
• PayPal
• Paypal Directe overschrijving

Alle creditcard- en incassobetalingen worden via een veilige SSL-verbinding en via een van de modernste online-betaalmethoden van de Postbank AG afgehandeld.

Onze bankrelatie:

Postbank AG Hamburg
Bankcodenummer 200 100 20
Rekeningnummer 2 56 512 04
Swift Code: PBNKDEFF200
IBAN DE80200100200025651204
BIC: PBNKDEFF

 

Gebruik van uw persoonlijke gegevens

De bgs artMedia e.K. verkoopt geen persoonlijke gegevens van klanten en stelt deze gegevens alleen dan aan derden ter beschikking, als het om partnerbedrijven gaat, die nodig zijn om de bestelling te kunnen uitvoeren. In elk geval worden dan slechts die gegevens doorgegeven, die noodzakelijk zijn om de bestelling uit te voeren, in geen geval echter betaalgegevens als bv. creditcardgegevens. Van uw persoonsgegevens wordt uitsluitend volgens de strenge voorschriften van de Duitse Wet bescherming persoonsgegevens gebruik gemaakt. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om hun bestelling en alle gegevens die daarmee verband houden, door middel van veilige Server Software (zogeheten Secure Socket Layer - SSL) gecodeerd door te geven.

 

Annulering & vrijwaring

Het annuleringsrecht geldt uitdrukkelijk niet voor reproducties die wat formaat, materiaal en reproductietechniek aangaat als unicaat zijn vervaardigd en zonder enige twijfel op de persoonlijke wensen van de klant zijn afgestemd.

Klaarblijkelijke gebreken of fouten van onze producten dienen binnen 14 dagen na bezorging van het artikel beslist schriftelijk (per post, per e-mail) gemeld te worden. Bij erkende reclamaties behouden wij ons het recht voor om het artikel te verbeteren en opnieuw te leveren.

De bgs artMedia e.K. biedt geen garantie tegen geringe afwijkingen van het geleverde artikel van het origineel dat in de online-shop wordt gepresenteerd en beschreven. Bij de drukken zijn geringe afwijkingen in het opgegeven formaat en de kleurnuances niet geheel te vermijden. Bij de handgeschilderde schilderijen kunnen wij bovendien kleine afwijkingen in de weergave van het motief niet volledig uitsluiten.