Handgeschilderd olieverfschilderij


Handgeschilderde olieverfschilderijen

 
 

Onze handvervaardigde schilderijen zijn hoogwaardige reproducties, die door professionele kunstenaars met jarenlange ervaring in detailgetrouw handwerk penseelstreek voor penseelstreek geschilderd worden en de originelen zeer dicht benaderen.

Voor onze schilderijen worden uitsluitend hoog gepigmenteerde olieverven van bekende producenten gebruikt. Het sterke, gegrondeerde, katoenen schildersdoek is de beste garantie tegen trekken en vervorming van het doek. De verf wordt na voltooiing van een schilderij een week lang gedroogd.

En vanzelfsprekend laten wij de schilderijen door kunstenaars schilderen en niet door machines. We werken op traditionele wijze en gebruiken geen voorgedrukte prints of andere moderne toepassingen. Wij maken alleen traditioneel vervaardigde olieverfschilderijen van uitstekende kwaliteit. En omdat onze schilderijen ook nog eens geen 500 jaar oud zijn, ziet u ook geen vergeling of craquelé op het doek.

 

Voorbeelden van onze handgeschilderde schilderijen

 

Korenveld met cipressen van Vincent van Gogh

Van Gogh heeft het schilderij in oktober 1889 in Saint-Rémy gemaakt op een doek van 52 bij 65 cm. Het behoorde tot een particuliere collectie. There is a visible reality in the painting, which means that it is figurative. Van Gogh has drawn it wavy. De kleuren staan in contrast met elkaar met donkere en lichte tinten.

De school van Athene van Rafaël

De school van Athene is een fresco van de Italiaanse renaissancekunstschilder Rafaël. Het toont onder andere de filosofen Plato, Aristoteles en Socrates. De fresco werd geschilderd tussen 1509 en 1510 voor de appartementen van paus Julius II in het Apostolisch Paleis in het Vaticaan. De schildering bevindt zich in de zaal Stanza della Segnatura.

Campo Santo, Venice van William Turner

Joseph Mallord William Turner (Covent Garden (Londen), om en nabij 23 april 1775 – Chelsea (Londen), 19 december 1851) was een Engelse romantische kunstschilder, die veel landschappen en vooral marines schilderde. Op latere leeftijd werd Turner excentriek. Turner overleed in 1851 in zijn huis in Cheyne Walk, Chelsea, bij Londen.

Stilleven met zalm van Édouard Manet

Édouard Manet (Parijs, 23 januari 1832 – aldaar, 30 april 1883) was een 19e-eeuws Frans kunstschilder en een sleutelfiguur in de overgang van het realisme naar het impressionisme. Zijn vroege meesterwerken, zoals Le déjeuner sur l'herbe en Olympia, waren controversieel en inspireerden een generatie jonge impressionistische schilders.


 
arrow